Saturday, 3 March 2012

TERKESAN................=(

assalamualaikum hadirin hadirat sekalian...hari ini sy ini mengapdep blog saye...tajuknyer adalah TERKESAN.....fuhh.....mcm msuk ptndingan bercerite plok..ahahhaha....saje nk wak hepening skit pagi2 ni almaklumlah doh bgun awal siap2 nk pegi kelas utk tklimat kerja kursus...last2 lect kol " syawal....tklimat tunda sbb ade phimpunan rsmi pagi ni...so sy nk kamu semua pegi phimpunan la ye..".."ok puan"...tuuuttttt.....dengan sepantas larian Ong Pei si (plari pecut IPG aku), aku pom amik beg pahtu masuk la kete mmber skls aku ni...acap(bulat budop ni) hahahha...sori cap..gura2.....lalu pergi brekpeh mcm jr aku oyak *emi chica....byk plok rujukan aku...kalu buat esemnt mesti full mark nih..hahahhaha....

cukup2...jauh doh ni kemelencongan berlaku.....back to da topic yg aku nk share ngan sume ni......baru2 ni ade la terbace satu quotes ni @ kata-kata hikmah....mcm ni la labih kurang ayat die..." seorang ibu boleh menjaga 10 orang ank ttp sepuluh org anak belum tentu dapat menjaga seorang ibu''...astarfirullahhalazim....terkejut + terkesima + mari mikir org ganu kate....

napok btape teruknyer duk mikir......haishhh

betul gok ayat atas tu...try kite cek balik diri kite ni....time ni bleh la ckp ''sy akan jage mok sapa bile2'' n byk lagi ayat manis hok manis dari choki2 gi......tp bile sapa mase nnti ade la wak2 dok ingat ke mok...nok2 lps nikoh kekgi....*ckp ganu skit...nk maroh nyer pasal.....

aku harap aku xtermasuk dalam golongan TANGGANG la.....mitok jauh la benda2 gini....fuh...mmg aku n sstgah lagi budok2 laki mmg payoh nk ckp ''mok, kite syg mok''..ni kisoh benor aku kabo nih....xtau la sbb pe pyh ngat nk luahkan perkataan gitu....tp x bermakne aku xsyg kat mok@mama@umi@mummy@mumia...opssss saloh2....tlebih suda...hehe...bagi aku ''syg'' tu lebih bermakna jika diluahkan melalui perbuatan..bukan dari lisan saje....rmai org ckp syg kat ibu bapa die...tp syg tu skadar dari mulut je...dpn2 perangai mcm hareeeeeeeeemmmmm sek2 kedoh ckp....

mitok tlg la kpd yg diluar sana n mmber2....sygilah ibubpa kita SELAGI KITA MASIH BERPELUANG utk mnyayangi mereka....

''Ya Tuhanku, kasihanilah kedua ibu bapaku sebagaimana mereka mengasihani aku sewaktu kecil''


nk upload gmbr mak xleh la plok..hardisk tinggal kat ganu...haisshhhhh.......kr..cau lu nk wak presentation plok..salam

p/s: gura2 jugop..hok mane serius tu kene amik perhatian la ye.....=)

No comments:

Post a Comment