Thursday, 30 June 2011

T A N D U S!!!!!!

OMG...omg....pergh....tgk title kat atas pom berat bebenor da keadaan aku skrg ni...kalu korg nk tau la knape la aku keTANDUSan skrg ni....sumenyer sbb gua injured la der...sblum ni gua mmg cam aktif la (agkt bakul sdiri skit..hahaha..) tp disebabkan kaki aku ni da dilaporkan RETAK oleh doktor dekat bahagian ankle. jadi dengan penuh pasrah tepakselah aku merehatkan dirinya bak kate Eric LEong untuk bebrapa purnama...

haaaaa.. tgk atas ni...sedey giler kan aku..hahhahahahah.....mmg pelik la rasenyer biler kiter ni org yg suke join mende tu..mende ni...terpaksa meringkuk lam rumah.. cam anak dara da...FUHH.....tp nk buat mcm ne kan...kalu aku buat Kpale batu gak aku jugak yang sakit...daripada aku cari nahas bek aku stay camni je...hahahahhaha

tp betul gak kate org2 tua ni yg sbelum ni kiter xdgr kan...( sori mak..hehehe..) yang " kita akan hargai sesuatu apabila bnde tu da xder" kan..kan??..in case aku ni..keupayaan berjalan la in other word kaki aku da...kalu dulu biler time men mane ade nk buat regangan ke ape ke..pakat men REDAH je....hahahha.....mane la tau benda tu sume memang penting untuk MENYEDIAKAN TUBUH KITA UNTUK MELAKUKAN AKTIVITI LASAK....perghh...cam coach mlysia plak..hahahha....tp mmg betul la aku ckp ni weh...regangan tuh mmg penting...kalu korg pakat pi men je mmg la korg xrase pape tp lepas 2-3 hari baru la EFFect dia mai....sakit pinggang la...lutut la...urat la..MCM2 la aku bakhang....hahahah....oleh itu panaskan bdan ye...tp jgn lak korg wak2 bodoh pi PaNAskan bdan lan oven ke microwave ke..hahhaha....gurau je weh...hahahhaha

 jadi skrg ni terpaksalah aku cari hobi baru time duk umah ni bagi mmbezakan aku ngan anak dara weh..iaitu layan BLOG..(mcm la ank dara skrg ni xmen blog kan..hahhahah)...tp lantak la....hahhaha.....harap2 korg sume layan la citer aku ni...ksian gak aku weh..hahahhaha......papepom welcome to my blog.....

p/s : jagalah kaki anda..hahahahahahha

No comments:

Post a Comment