Sunday, 24 July 2011

CAMPING...~

adui....besok aku da nk pi kemping@camping la mat leh ckp dekat etnobotani lam area2 gua musang la....tp mls gler la nk pi join program ni der....byk plak mslah timbul pas satu2....mmg la aku suker giler lau bab2 jln ni...at least leh la skip kuliah...wakakakakakak.....tp bukan tu niat aku...aku mmg mai cni nk bljar tp..PELUANG da depan mata....aku bantai je la...hahahhahaha......jap2...korg sume tau ke camne taman etnobotani tuh...???ni tgk tempat die....cam perghhhhhhhhhh gak la...



tp aku xtau la betul ke xni...aku google je image ni..hahahhaha....ye la kot...xkanlah google tipu lak...xbek...nk msuk bln rmadhan da ni..hahaha......kalu kome sume nk tau..aku lum pernah lagi la smpai kat sni...lalu2 tuh da blmbak kali la....tp bkpe (knpe la org ganu habaq) la aku mls pi camping ni r?
xlen x bukan sebab KAKI aku lum baik@ sembuh lagi la sal injured aritu cam aku citer lam 1st entry aku tuh...pi bace dlu yang lom bace..hahahhaha....ANKLE ni lambat la nk sial(sembuh org klntn ckp) byk gak bhsa aku ni...hahaha..almaklumla duk kat negeri org.....da la kaki lum baik spenuhnyer...dia mai lak reason kedua......HUJAN!!!!....kha..yg ni la aku paling lemah law pi camping ni....tau2 je la kat tgh2 utan tuh kalu da hujan maka mymbut HARI RAYA  awal la penduduk2 kg PACAT sume..hahahha........uih,.....men ngan pacat ni sekor dua bleh la...tp time mai bawak armada tentera die....aku angkat BENDERA PUTIH awal la der...hahahhaha........da la camping ni SMINGGU kot.......sempat la aku donate darah kat ospital pacat tuh lam bape galen ye...hahaha

tapi NK ke TAK NAK kena la aku packing jugak barang2 aku ni.....msuk lam jam kredit kot event ni....xpi jawabnyer mgulang la aku satu sem..hahaha....xmaw aku....biarla berhujan skit...hehehe....da lame gak aku xmen hujan ni...hehehe.....k la bro n sis sume....jupe lagi lam next entry..heheh....adiossss

p/s: nati aku bawak balik pacat sekor sorang tuk sume yer.....antik sourvinier kot...ahahah

No comments:

Post a Comment