Saturday, 16 July 2011

KERACUNAN???

fuhhh......ELAUN da msuk ke??? perghh mmg terbaek la kalu da msuk time2 hujung bulan ni kan..hahaha...doh tggu pe lagi..mlm tu jugak aku ngan dak2 rumah aku pi kuar soping la + makan2 besaq skit almaklum la elaun da lame sangat tggu elaun masuk kan.,..LEPAS GERAM skit org ckp..hahhaa.....pas soping kat mall yang tersohor kat area tempat aku study ni...kitorg pi mlantak CHICKEN CHOP BALCKPEPPER la der kat restorant 4 bintang stgah...hahaha....name pom market syialll hahtuihhhh.....hahahaha,,....






adui....se'eh perut(sakit perut la org tgganu ckp) pas tibai meal tu der....xlarat da nk abiskan....+ plak jus honeydew....lagi la...hahahhaha....kitorg pom blik la ke kediaman kesayangan ni dalam kul 12 mlm kot....pergh....lepas da geram kat elaun tuh....


tp org2 tua ckp..."there is sunshine behind rain"...org tua mane ntah yang ckp kan...hahaha...mksundnyer ader hikmah la disebalik sesuatu kan...nak dibuatkan criter....mlm tuh aku xleh tido dowh....dlm kul 3 pgi camtu la...rasa cam ader RIKISHI lam perut ( bgi yg xtau "rikishi" tuh ahli gusti yang gemuk yang pkai spender berompol2 tuh) nk kenal ke? hah amik ko gmbr die nih..ahhaha








 hahahah.....xleh tido terus,,,,pusing kanan rasa lak sbelah kiri, pusing kiri rasa kanan....adui....nasib bek la blik aku ni cam farmasi da...amik je minyak panas AFIAT( beli la ubat ni...mujarab ooo...hahaha) bkn nk promot la..hahahha....smbung balik...amik ubat tuh taruk skit kat perut...than la lam sejam kot...pastu datang balik da rikishi yg lebih besar..hahaha...aduyai....xtahan da...aku pom lari 4x100m pegi pecut kat bank yang berhampiran dan melabur la dalam brape K ntah...hahahha....pastu bru la leh tido blik.....


esokkannyer lak....(pnjg lak entri aku sal ni kan,..hahaha) pas bgun subuh tuh...aku pi la mandi2 + bsugi....nk jadikan drama lebih mnarik cam nora eleena yang osmate aku duk giler layan( pehe+pali)...muntah la plak.....adui...mmg xbest lgsung la feel time muntah tuh..hahaha....gler la...pas muntah2 aku pom back to sleep la....bgun je..badan da longlai cam syialll lah....ahhaha....demam la plak....aku pom pe lagi...skip la kelas pagi tuh...amik mc la....






aku ingt aku sorg je yang camtu...time aku trun (umah 2 tgkat kot) aku tgk la osmate aku....mgalami simtom2 yang same cam aku..ahhahah....padan muker....hahaha....ader gak geng yang mc skali ngan aku...xder la aku sorg2 kat umah..ahhahaha....
skrg ni baru lah ok skit...leh la aku share2 ngan korg sume sal ni kan...hahaha....stkat tu saje la mggu ni.....len kali la plak yer.....babai...


p/s: jaga elaun baik2 + ati2 ngan chicken cop...hahahha ^^

No comments:

Post a Comment